Door de lens genomen...

De wondere wereld door de lens.

Diversen

Schip aan de horizon

Schip aan de horizon

Tijdens de tocht over het IJsselmeer met de Schuttevaer, zagen we deze driemaster aan de horizon varen. Iets bewerkt in Photoshop, mooi plaatje.

op de Schuttevaer

op de Schuttevaer

Heerlijk met de Schuttevaer zeilen over het IJsselmeer met windkracht 4 á 5. We vertrokken 11 augustus om 08.30 vanuit Enkhuizen richting Stavoren, de bedoeling was om naar het Skutsjesielen te kijken maar door de te harde wind de dag ervoor ging dat helaas niet door....

Touwslagerij

Touwslagerij

Touwslagerij? dat is de vraag of je dit wat hier gebeurd zo noemt. Het is geen touw maar misschien is het opnieuw vervlechten van deze staaldraad wel een soort gelijk iets als met touw. Desalniettemin een mooi ambachtelijk werk in de haven van Lauwersmeer.

Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

Hier een bulldozer die bezig is met verhogen en veranderen van de Afsluitdijk. Een imposant werk wat zo'n 4 jaar duurt, het mooie aan deze foto is, dat hij eigenlijk uit 3 kleuren bestaat Grijs, Geel, Bruin...en 3 "voorwerpen", Lucht, Zand en een Machine....

Frisian Flag 2019

Frisian Flag 2019

Een dagje vliegtuigspotten bij vliegbasis Leeuwarden. We waren niet de enige, ik denk wel 1000 mensen stonden de vliegtuigen te spotten. Vliegtuigen uit Polen, Zwitserland, deze uit Duluth-Amerika, Nederland en Frankrijk. Een mooi gezicht en een flink kabaal als bv 3...

Aan de IJssel

Aan de IJssel

Hier een mooi Hollands plaatje, Lucht, Water en een boot. Lopend langs de IJssel bij Leuvenheim. Koud en winderig maar net een tijdje zon geven een prachtig beeld van hoe mooi Nederland kan zijn. De waterstand van de IJssel is wel erg laag.

Mist, Nachtvorst, Licht

Mist, Nachtvorst, Licht

Ook deze foto gemaakt tijdens wandeling met Dirk. Mooi moment, licht en de natuur. Trouwens licht twee keer, van de zon en de electriciteitsmast.

Ochtendje zagen

Ochtendje zagen

Heerlijk ochtendje bezig in de tuin,bomen zagen, takken opruimen, kortom genieten. Natuurlijk even een foto maken, reclame plaatje voor Stihl.

Friese Paarden pracht

Friese Paarden pracht

Daar komen ze aan, opzij opzij opzij, we hebben ongelofelijke haast. Het liedje van Herman van Veen past hier prima. Het is volop genieten voor ruiter en bijrijders.

Heerlijk crossen door het bos

Heerlijk crossen door het bos

Deze twee Friese paarden van PMO, rijden door het bos en trekken een kar met 4 mensen voort. Prachtig zo in de herfst, volop in galop (denk ik ). Mooie bezigheid.